Üzleti tippek

Netes filmpályázat park témában

Maximum egyperces animációs vagy élőszereplős filmeket várnak október közepéig a PARK! - netpercesek című pályázatra.

A szervező Millenáris Kht. és a Daazo.com által szervezett rövidfilmpályázatra október 18-ig várják az alkotásokat park témában. A pályázat célja, hogy aktivizáljon mindenkit, aki digitális készülékével mozgóképet készít, lelkesedik a filmekért, és kedvet érez egy egyperces film elkészítéséhez – derül ki a szervezők tájékoztatójából.

A pályázatra bárki jelentkezhet a park témáját szabadon választott műfajban és formátumban feldolgozó, 2009-ben készült kisfilmmel vagy animációval. A beérkezett filmekről a Madarász István filmrendező, Ujj Mészáros Károly filmrendező, Madaras Péter, a Cinefest programigazgatója, Fehér Károly producer és Libor Anita filmes szakújságíró alkotta zsűri dönt.

Az eredményhirdetésre és a díjkiosztóra október 3-én kerül sor. Az 1000 eurós (mintegy 270 ezer forintos) fődíj mellett gazdára talál egy iPhone, egy netbook, egy Ipod, a különdíjas pedig „hazavihet” egy producert, azaz produceri támogatásban, valamint filmtervpályáztatásban részesül.

Az érdeklődők a www.netpercesek.hu honlapon regisztrálhatnak, a kiírás tartalmi és technikai feltételeinek megfelelő videót pedig a pályázati honlap útmutatásai szerint a Daazo.com-ra tölthetik fel. Egy pályázó maximum három alkotással nevezhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik