Üzleti tippek

A Malév járatianak kétharmada elindul

A Malév értékelte a repülőtér üzemeltetője és a szakszervezetek közötti vita kapcsán kialakult forgalmi helyzetet. A lehetőségeket a szerdaihoz hasonlónak alapul véve arról döntött, hogy csütörtökön 06.20–17.35 óra közötti időszakban 29 járatát elindítja, és 13-at töröl.

A Malév mindemellett továbbra is azt kéri utasaitól, hogy a járatok indulása előtt két órával érkezzenek ki a repülőtérre – írta közleményében a Malév.

A Malév járatianak kétharmada elindul 1

A Malév járatianak kétharmada elindul 1

Az utasok további információt a Malév Call Center-től, a 06-40-212121-es számon kaphatnak, illetve a légitársaság www.malev.hu honlapján olvashatnak.

A Wizz Air diszkont légitársaság minden járatát a 2B terminálról indítja csütörtökön, a British Airways reggeli londoni járata pontosan indult és a tervek szerint a déli járat is a menetrend szerint száll fel.

A légitársaságok közleményeikben arra kérik az utasokat, hogy az indulás előtt legalább 3 órával érkezzenek ki a repülőtérre. Szerdán a Wizz Air 14 járatából 13 menetrend szerint – csupán kisebb késéssel – üzemelt, mindössze egy járatot töröltek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik