Üzleti tippek

Papliczky lett a főnök

A Ringier Kiadó Kft. napilapdivízió-igazgatója 2007. május 1-jétől Papliczky Pál.

A szakember 2006 szeptembere óta a Ringier közép-európai regionális szaktanácsadójaként dolgozott, ezt megelőzően 2003 szeptemberétől a Népszabadság hirdetési igazgatója volt. 1998-tól a Metro hírújság kereskedelmi osztályát vezette, ezt megelőzően pedig a HVG-nél töltötte be a hirdetési igazgatói posztot. A magyarországi Ringier-vezetés új tagja májustól kezdi meg a napi működését.

Papliczky Pál elődje Kovács Tibor, 2007. január 1-jétől a Népszabadság elnök-vezérigazgatójaként dolgozik. Az elmúlt hónapokban Papp Béla, a Ringier Kiadó ügyvezető igazgatója töltötte be a napilapdivízió-igazgatói posztot is.

A Ringier Kiadó Magyarország egyik legnagyobb lapkiadójaként 1993 óta van jelen a magyar piacon. Megjelenteti a Blikket, valamint a Nemzeti Sportot. A Ringier Csoport 67,7 százalékban tulajdonosa a Népszabadságnak. A napilapok mellett számos magazin (Tina, Blikk Nők, hot!, Képes Sport, IM, IM Style, Bravo, Bravo Girl!, Buci Maci), könyvek, valamint internetes portálok (Blikk.hu, Nemzetisport.hu, Im-net.hu, Bravo.hu, Bravogirl.hu) is a csoporthoz tartozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik