Üzleti tippek

Négyszázötvenmillió a Postától

A Magyar Posta Zrt. nettó 450 millió forint keretösszegű tárgyalásos közbeszerzési eljárást írt ki médiatervezésre és vásárlásra – tartalmazza a Közbeszerzési Értesítő.

A tender magába foglalja a PR- és marketingcélú hirdetések megjelentetését, illetve az elektronikus és on-line médiában, valamint a kültéri hirdetési felületeken történő megjelenést. A nettó 450 millió forint keretösszegből 300 millió forint a fix érték, míg 150 millió forintot opcionálisan vehet igénybe az ajánlatkérő, mindenkori igényei szerint.

A részvételi jelentkezés beadásának határideje 2007. március 26., az eredményhirdetés várhatóan április 10-én lesz. Ezután a szerződés megkötésétől számított egy évig kell a nyertesnek teljesíteni a megbízást. A jelentkezőktől a kiíró elvár az előző három évben legalább évi 1 milliárd forintos árbevételt, feltétel az is, hogy a közbeszerzés tárgya szerinti forgalma érje el éves árbevételének legalább 70 százalékát.

A cégnek igazolnia kell azt is, hogy az elmúlt három esztendőben összesen legalább 450 millió forint értékben fejezett be legfeljebb három különböző megrendelő részére teljesített médiatervezési és vásárlási megbízást.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik