Üzleti tippek

Kirúgták a Topmodell műsorvezetőjét

A Topmodell című modellkereső valóságshow december 22-i döntőjében már nem szerepel a műsor eddigi házigazdája, Vámosi Viktória.

A műsorvezető-modell menedzsmentje és a Viasat3 által megbízott, a műsort gyártó Interaktív Kft. közötti nézetkülönbségek következményeként Vámosi Viktória nem szerepelhet a Topmodell döntőjében.

„Viktória műsorbeli megjelenése sok kritikát kapott, annak ellenére, hogy a felvételek során az általa kért szakmai stábbal (sminkes, stylilst, fodrász) dolgozhatott. Az utómunkák során minden technikai lehetőséget kiaknáztunk, hogy javítsunk a felvett képeken, de Viki menedzsmentje ezt is kevesellte” – mondta Árpa Attila, a műsor producere.

„A műsorvezető képviselői olyan megoldást javasoltak a probléma kiküszöbölésére, mely ellentmond a szerződésünkben foglaltaknak, illetve a nemzetközi televíziós normáknak, ezért elálltunk a további együttműködéstől. Szerződésünk a 12 felvett epizódról szólt, a döntő, mint opció szerepelt benne, de ezt a lehetőséget már nem használjuk ki” – tette hozzá Hámori Barbara, a Viasat3 programigazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik