Üzleti tippek

Gálvölgyi leelőzte Győzikét

A november 8–14. közötti időszakban sem történt nagy meglepetés a televíziós műsorok nézettségét tekintve. A két legnézettebb műsor továbbra is a Vágó István vezette Legyen Ön is milliomos és a Barátok közt.

Heti hetes lista


(november 8–14.)

1. Barátok közt
2. Legyen Ön is milliomos!
3. Gálvölgyi-show
4. Győzike
5. Híradó
6. Fókusz plusz
7. Cobra 11

Forrás: AGB Hungary


Gálvölgyi leelőzte Győzikét 1

Gálvölgyi leelőzte Győzikét 2

E két RTL Klub-produkció hónapok óta stabilan kétmillió feletti nézettséget produkál a teljes népesség körében. A lista harmadik helyére a Gálvölgyi-show került, amely közel kétmillió nézőt vonzott a képernyők elé. Ez 20,4 százalékos nézettséget jelent, egytized százalékkal többet, mint a – szintén állandóan az élmezőnyben szereplő – Győzike című realitykomédia.

Az RTL Klub bitorolja a lista első nyolc helyét (18-20 százalékos nézettséget ért el a keddi Híradó, a szombati Fókusz plusz és a vasárnapi Fókusz), a TV2-n vetített Walker, a texasi kopó csak a kilencedik helyet érte el a maga 1,75 milliós nézettségével (18,5 százalék).

A legnézettebb 30 műsorba ezúttal sem került közszolgálati csatornán sugárzott produkció, a TV2 és az RTL Klub műsorai között oszlott meg a mezőny. Az előbbi inkább a lista végét, az utóbbi inkább a lista elejét uralja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik