Pénzügy

Világbajnok árú lakásokat találtunk, ha költözne (x)

Győrben és Sopronban

Nap mint nap olvashatunk arról, hogy az utóbbi évekhez képest milyen sok lakást adtak el az idén, és hogy az ingatlanok árai egyre mennek fel, már vidéken is.

Ha vásárolna, azért ne csüggedjen, aki keres, az talál! Jól kinéző lakást, akár barátinak számító áron. Itt van mindjárt három, amire úgy bukkantunk, hogy a Költözzbe.hu legnépszerűbb ajánlatait néztük át. Készüljön fel, mert nem fog hinni a szemének!

61 százalékkal olcsóbban kínálják, mint az átlag

Angyalföldi 38 négyzetméteres, másfél szobás, tetőtéri, nagyon kuckós, fiatalos lakásról van szó. Szépséghibája, hogy nincs lift, viszont a negyediken ez az egyetlen lakás. Nagy növésűeknek nem ideális, mert a belmagasság mindössze 2,1 méter. Azt írják felújítandó, de ennek ellenére is kellemes összhatást nyújt. Nézze csak:

11.02. angy
Az ár 8,4 millió forintról indult, és három részletben csökkent le mostanra 6,9 millió forintra. Négyzetméterre 61 százalékkal kedvezőbb így, mint amennyit a kerületi eladók kérnek a hasonló szobaszámú lakásokért.

Alig féláron

140 négyzetméter, két szint, 4+2 félszoba, két fürdőszoba, cirkófűtés, 561 négyzetméteres telek – Érden van ez a téglából épült családi ház, amiről azt írják, kis ráfordítással gyönyörű otthon varázsolható belőle. A képek alapján már most is elég pazarul néz ki.

11.02. érd
Viszont mikor megláttuk az árát, először nem akartunk hinni a szemünknek. Biztosan elírták, gondoltuk. De nem. 12 millió forint. (Rengeteget engedtek október eleje óta, mert először 19,5 millió forintért hirdették.) Most 54 százalékkal kedvezőbb az ára négyzetméterre, mint amennyiért a többi hatszobást eladnák a városban.

Majdnem féláron

Debrecenben a Dombos tanyán eladó egy 2+1 félszobás 40 négyzetméteres alapterületű tetőtér-beépítéses szigetelt családi ház, 1500 négyzetméteres telken. A fűtés vegyes tüzelésű. Kuckós ez is, s bár nem írják, de a képek alapján valószínűleg kellhet némi felújítás (festés a tetőtérben pl.).

11.02. deb
Az ára pedig mindössze 4,6 millió forint, 48 százalékkal barátibb négyzetméterenként, mint a többi 3 szobás debreceni meghirdetett lakásé az oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik