Pénzügy

Újítással jön a négymilliárdos érdi Interspar

spar (Array)
spar (Array)

Négymilliárd forintból épít Interspar hipermarketet a Spar Magyarország Érden. A mintegy 7 ezer négyzetméteres, környezetkímélő technológiákat alkalmazó létesítmény alapkövét hétfőn tették le az egyik autópálya-csomópont közelében.

Az ország egyik legnagyobb Interspar áruházához mélygarázst, shopterületet, valamint az országban elsőként kültéri fogyasztótérrel megtervezett Spar “to go”-t is kialakítanak, továbbá ötszáz négyzetméteres önkormányzati közösségi tér is épül. A beruházással 100 munkahelyet teremt a cég, és további harmincan a shopterület üzleteiben találhatnak munkát. Az épület alapkövét T. Mészáros András polgármester (Fidesz-KDNP), Aradszki András, a

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) energiaügyért felelős államtitkára, aki a térség Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselője is, és Heiszler Gabriella, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója tette le. Aradszki András beszédében hangsúlyozta: a fejlesztés összefogás eredménye, hiszen a város és az áruházlánc közös szándéka volt, hogy a felső parkvárosban egy korszerű áruház jöjjön létre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik