Pénzügy

A siker egyik kulcsa a reggeli előtti szex

Akik milliókat keresnek a saját vállalkozásukban, azok szerint nem feltétlenül csak a tehetségen és a szorgalmon múlik, ki lesz a befutó. Hanem még sok apróságon is.

Laura Vander könyve alapján gyűjtötte 12 pontba a Bankráció.hu, mit kell csinálnunk ahhoz (még reggeli előtt), hogy igazán sikeresek legyünk. Ebből szemezgettünk.

Először is: keljünk korán

Azt írják, a legtöbb jól kereső vállalkozónál általában több óra telik el a felkeléstől addig, amíg be nem megy az irodájába. A felmérésben szereplők 90 százaléka már hat előtt fenn szokott lenni, de pl. a Pepsi-vezér Indra Nooyinál már hajnali négykor csörög a vekker.

Ha már felkeltünk, eddzünk

Így legalább nem mondhatjuk azt, hogy nem volt rá időnk. Ráadásul a stressz kezeléséhez is jól jön ez a program. És mellé meditálhatunk is.

Legyünk a családunkkal

Szintén egy olyan program, amit nehezen tud beiktatni, aki egész nap hajtja a sikert. Reggel, ha már fent vannak a gyerekek, használjuk ki, és játszunk, vagy beszélgessünk velük egy kicsit, amíg nem kell indulniuk. Sőt!

Egy jó kis szex is beleférhet

Ha már a család, gondoljunk a partnerünkre is, aki támogat minket, és mindig mellettünk áll. A kapcsolatunknak is jót tehet, ha a túlórák miatt elmaradt esti együttléteket nem felejtjük el „bepótolni”.

Kávé, tervezés és kapcsolatépítés

Mivel korán keltünk, lesz időnk arra is, hogy megtervezzük a napunkat, friss fejjel átgondoljuk a hogyan tovább kérdését, átfussuk az e-mailjeinket, az újságot. A kávé mellé pedig akár beiktathatunk egy munka előtti üzleti találkozót is, egy másik korán kelővel.

Ma reggel már meg is lehet próbálni!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik