cba(960x640)(1).jpg (cba, bolt, )
Gazdaság

Beszáll a szeszbe a CBA-s páros

24.hu
24.hu

2016. 01. 08. 19:02

Lázárék és Baldaufék összefogtak egy szovjettel, hogy teret adjanak itthon is egy ukrán vodkamárkának.
Korábban a témában:

Szeszesitalgyárat alapít AlcoWorld néven három hazai cég, a CBA-Baldauf Kft., a Lázár-Holding Kft. és az Alfa Investment Kft. – írja a Hvg.hu. A cég 20 millió forintos alaptőkével indul, az Alfa lesz a többségi tulajdonos, a másik két cégnek egyaránt 19,99 százalék jut. Az AlcoWorldöt a szovjet születésű Glus Oleksandr fogja vezetni.

Az Alfa is friss cég, Glus alapította nemrég. A Lázár-Holding a CBA-ból ismert Lázár-testvérek ingatlan- és vagyonkezelő társasága, a CBA-Baldauf pedig a CBA-csoportot vezető Baldauf-családé. A Hvg úgy tudja, a Glus-család érdekeltségébe tartozó ukrán Nemiroff vodka miatt hozták létre a céget.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. március 31.Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára sajtótájékoztatón beszél a Miniszterelnökségen 2015. március 31-én. A helyettes államtitkár bejelentette, hogy Lázár János és Seszták Miklós miniszterek utasítást adtak arra, hogy azonnali hatállyal állítsák le az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közötti szakaszának építését az Európai Bizottság által felvetett kartellgyanú miatt.MTI Fotó: Koszticsák SzilárdCsepreghy tervei alapján őt magát is el kellene bocsátani
Kis Grófo ismert parlamenti képviselőknek énekel, de azt is tudja, mi a kisember álma