Élet-Stílus

„A 85-105 kg körüli nők izgatnak”

A kövér nők merész ajánlatokat kapnak cseten, vannak olyan pasik, akik a fojtogató érzést szeretnék érezni a testes nő lábai között.

Kacér, huncut nők, akiket jó szorongatni, arányos és nem szétfolyósan Michelin baba – ilyen rajongói üzenetekkel vannak tele a kövér nőket imádók fórumoldalai. Az irántuk érzett vonzódás talán az egyik legősibb lehet, gondoljunk csak a Willendorfi vénuszra, akinek teste minden, csak nem a mai modellek teste.

Befeküdnék a combjaitok közé és kényeztetném mindenki porcikátokat.” “A 85-105 kg körüli nők izgatnak. A has-fenék-csípő a döntő, de fontos az arc és a mell is. Az ilyen nőkkel jó a szeretkezés.” “Imádom az ilyen nagy seggeket, hát még ha van ott elől egy kis fanszőr.” “Olyan segge van, ha a nyelvem benne lenne, beszélni tudna.

Hatalmas gyönyör, hatalmas élvezet, ez a mottójuk a kövér nők imádóinak, akik valóban a durván rubensi idomokat tartják nőiesnek, gyönyörűnek és izgatónak. A fizikai vonzerő, hogy ki kit tart szexuálisan vonzónak, teljesen szubjektív. Van, akit a másik szeme, van, akit a másik bőre fog meg elsőre, és van, aki a mellméretre és a fenékméretre megy. A vonzódás és a fétis két különálló dolog: fétisnek azt nevezzük, amikor valami fixálódik, és legyen az egy testrész vagy egy tárgy, teljesen személytelenül csak az vált ki szexuális gerjedelmet. A kövér nőkkel kapcsolatban ez csak akkor nevezhető fétisnek, ha valakinek tényleg a háj mértéke, a háj megléte számít, nem pedig a személy, aki viseli. Például, ha valaki csak azért jár szvingerklubba, mert ott vannak kövér nők, akik neccharisnyába préselik magukat, akkor nagy valószínűséggel fetisizálódik a kövér nők imádata. (Vannak ilyen szvingerklubok Magyarországon is.)

Az internet bbw fétisként (azaz big beautiful women) tartja számon ezt a fajta imádatot, és bár az internet ad erre lehetőséget, a való életben már nem annyira könnyű a mai világban ennek az imádatnak hódolni.

Legalábbis úgy nem, hogy ne legyen valaki a családban vagy a barátok közt, aki becsmérlő és szégyentelen pillantásokkal, megjegyzésekkel illetné az affért.

Azok a férfiak, akik odavannak a kövér nőkért, általában elrejtik őket a barátok és családtagok elől. Az sem segít a helyzeten, hogy a magyar szótárban jó sok megjegyzés van a kövér nőkre, például a nagy bőröndbe jó pakolni, hogy a kövér nők mindent megcsinálnak az ágyban, mert kompenzálnak, sebezhető zsákmányok, akiket könnyű felszedni. A heteroszexuális férfiaknak nehéz dolguk van, ha beleszeretnek egy kövér nőbe: meg kell tanulniuk ugyanis különválasztani a személyes vágyaikat a tőlük elvárt partnerválasztástól. Ilyen helyzetben ugyanis nem trófea lesz a nő, hanem egy kövér nő, akit a mai kövérfóbiás és zsírfóbiás világ nehezen fog tudni elfogadni.

A másik oldalról nézve sem egyszerű a helyzet, ha egy kövér nő felfedezi, mekkora rajongói bázist tudhat magáénak a neten és regisztrál egy társkereső fórumra, nagy valószínűséggel a csetelések és üzenetek nagy része arról fog szólni, tudnak-e rendesen aludni ilyen fenékmérettel, képesek-e megfojtani nyalás közben valakit a testükkel, sőt, sokan egyenesen könyörögni fognak, hogy kipróbálhassák a fojtogató érzést, hogy végre valósággá váljon a fantáziájuk. Az etetés fétisesek is megjelenhetnek az üzenetek közt, de ez már egy másik fajta fétis: az etető az etetéssel szeretetet és szerelmet ad a kövér nőnek, akinek ezzel erősen veszélyezteti az életét. Láthatóan nem a megszokott randizás és udvarlás a kapcsolatfelvétel menete, hanem egészen más oldalról közelítik meg a férfiak a kövér nőket.

Sok hazai és külföldi fórumozó férfi szerint is legalább tíz centivel hosszabb farokméret kell a kövér nőkhöz, hogy lehessen valamit érezni, ebből is látható, hogy nem feltétlenül a klasszikus értelemben vett szerelmeskedés az, amit sokan fantáziálnak a kövér nőkkel. A gond az, hogy ilyen helyzetben már nem a nőt nézik a hájtömeg alatt, hanem a kövérségre fókuszálnak, becézgetik a zsírt, kérdezgetik, hány kilót nyomnak, és nem feltétlenül a mosolyt, a humorérzéket vagy a kedvességet nézik. Pedig a méret nem számít, sem akkor ha valaki duplanullás és vékony, sem akkor, ha valaki kövér: egyetlen ember sem fogadhat el olyan társat, aki inkább a testet szereti a másikban, nem pedig az embert és a lelkét.

Szerzőnk korábbi cikkei ide kattintva találhatóak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik