Élet-Stílus

Sokkolta rajongóit Európa legnagyobb mellű nője

A német Martina Big eddig “csak” hatalmas, sóoldattal felpumpálható kebleivel hívta fel magára a média figyelmét, ám legújabb testmódosításával rátett még egy lapáttal az extremitásra.

A nő nemrég ugyanis, barnító injekciókkal csokoládészínűre varázsolta a bőrét. Igen, jó olvasták: nem csak napozással vagy szoláriummal érte el a lentebb látható eredményt, hanem szer befecskendezésével.

Az egyébként kaukázusi fehér Martinát mindössze három adagnyi barnítóval kezelték, hogy elérjék az afrikai, mahagóni tónust – írja a Mirror. A modell nem is tervezi, hogy leáll a kezelésekkel, amelyek egyébként a test melanintermelését serkentik.

Martina ezt egészíti ki a szoláriummal, ahová minden nap befekszik, hiszen van is neki otthon a németországi Trierben. Saját bevallása szerint nem számított rá, hogy ennyire “jó” lesz az eredmény, és most már szeretne elmenni a határokig, mert

imádja a kontrasztot a platinaszőke haja és csokibarna bőre között.

Azt mondja, azt is élvezi, hogy az embereket sokkolja a lehetetlen látvány, amit nyújt. A rajongói is kiakadtak először, de most már kezdenek hozzászokni az új külsejéhez, sőt: szurkolnak neki, hogy még sötétebb legyen a bőre – tette hozzá.

Martina eddig majdnem 20 millió forintot költött plasztikai beavatkozásokra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik