Élet-Stílus

A gamer srác nyelvtudás nélkül hódította meg a világ legszexibb időjósát

Először 2015-ben írtunk arról a mexikói időjárásjelentőről, akiért évekkel ezelőtt mindenki meg volt őrülve az interneten. Yanet Garciát mondanunk sem kell, hogy nem elsősorban a pontos előrejelzései miatt kedvelték a nézők.

Nagyjából két éve robbanásszerűn megnőtt a mexikói Televisa Monterrey időjárás-jelentését vezető Yanet Garcia rajongótábora, miután a fél világsajtó beszámolt – khm – képességeiről, Kínától elkezdveIndián és Izraelen át az amerikai oldalakig.

A gamer srác nyelvtudás nélkül hódította meg a világ legszexibb időjósát 1
Yanet Garcia

Akárhogy is, a lány felkeltette @faze_censor felhasználó figyelmét is, akiről annyit érdemes tudni, hogy egy viszonylag nagy YouTube-csatornát vezet és többnyire játékokról készít teszteket. Doug Martin AKA FaZe Censor egyszóval egy internetceleb, aki mert nagyot álmodni és ráírt a szintén internetes híresség időjósra, Yanet Garciára.

A gamer srác nyelvtudás nélkül hódította meg a világ legszexibb időjósát 2
@faze_censor instagram

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Martin közel sem egy átlagos gamer, mivel a játék-csatornái mellett visz több életmód témájú platformot is, így valóságos fitneszcelebritásnak is számít, akit konditermek is támogatnak.

A gamer srác nyelvtudás nélkül hódította meg a világ legszexibb időjósát 3
@faze_censor

Akárhogy is, Doug gondolt egy nagyot, és rászánta magát, hogy üzenetet írjon Garciának, ami így sikerült:

A gamer srác nyelvtudás nélkül hódította meg a világ legszexibb időjósát 4
chat

A fiatal srác sajnos elég durva nyelvi korlátokba ütközött, mivel a nő nem beszél angolul, de Martin nem adta fel, megkérdezte, hogy hogyan mondják azt spanyolul, hogy “gyönyörű vagy”, amire jött is a válasz, és elindult közöttük a kémia.

Aminek ha hiszitek, ha nem, ez lett a vége.

A gamer srác nyelvtudás nélkül hódította meg a világ legszexibb időjósát 5
Kép: Fraghero.com

Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy milyen nyelven sikerült megtalálni a közös gondolatokat.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik