Élet-Stílus

David Attenborough miatt aggódnak őrült rajongói

Több szeretett hírességet veszítettünk el idén, mint eddig bármikor. Az Oscar-díjas magyar operatőr, Zsigmond Vilmos újév napján halt meg, a legendás David Bowie kilenc nappal később, január 10-én. Itt hagyott bennünket Kertész Imre, Esterházy Péter, Csoóri Sándor és Psota Irén.

Aztán alig ocsúdtunk fel Gábor Zsa Zsa halálhíréből, karácsony másnapján arra ébredtünk, hogy George Michael sincs velünk többé. Nem csoda, hogy sokan úgy érzik, elátkozott év a 2016-os. Az őrület, ami George Michael halála után a Twitteren elszabadult, mégis túlzásnak tűnik. Rengetegen reszketnek David Attenborough életéért, minden ok nélkül.

Ahogy arról nemrég írtunk, a brit természetfilmes ismét a népszerűsége csúcsán van. Miután a Bolygónk, a föld második szériájának egyik epizódja, a fiatal nézők körében leverte nézettségben a brit X-faktor döntőjét, többen rebesgették, hogy a BBC szeretné idő előtt leforgatni a 2026-ra tervezett harmadik évadot, hogy Sir David-nek még legyen ideje rá.

Igaz, Attenborough május nyolcadikán ünnepelte a kilencvenedik születésnapját, de a hírek szerint makkegészséges. Kora miatt, a rajongói mégis félnek, hogy a gonosz 2016 még elragadhatja tőlük a kedvencüket.

„Úgy üldözi David Attenborought 2016, ahogy ez a kígyó a gyíkot. Könyörgöm ő is meneküljön meg, ahogy a gyík” – posztolta egyikük.

„Már csak 6 nap maradt 2016-ból. Éld túl!” – kéri a másik.

Többen pedig arra buzdítják egymást, hogy menjenek, és együtt védjék meg Attenborought, vagy próbálják meg elrejteni a halál elől.

Ahogy azonban már említettük: pánikra semmi ok.

(via Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik