Élet-Stílus

Ha mindig egy repülős flörtről ábrándoztál, akkor itt van valami, ami még a Tindernél is jobb

Egyre nehezebb ismerkedni. Buliban csak az egyéjszakás kalandok játszanak, társasággal lehetetlen csajozni vagy pasizni, moziba, étterembe és színházba meg ugye nem szeretünk egyedül járni…

Love is in the air (bocsi, de ezt nem tudtuk kihagyni)

Egy repülőúton viszont remekül lehetne ismerkedni. Milyen kár, hogy ez nem nekünk jutott eszünkbe, hanem az AirDates applikáció fejlesztőinek.

Ez pont olyan, mint a többi mobil társkereső cucc, kivéve, hogy kifejezetten a levegőben röpködő szerelemre áhítozó utasoknak találták ki.

A app vezérigazgatója és alapítója, Michael Richard elmondta a Mashable-nek, hogy az alkalmazást nem azért fejlesztették, hogy bővítsék az úgynevezett Mile High Club tagjait (emberek, akiket izgat a levegőben való szexelés, mint olyan), csupán szeretnék, ha az utazóknak alkalmuk lenne ismerkedni egymással, ha már több órát töltenek egy térben.

Richard saját tapasztalatból jött rá, hogy a repülés közbeni időt hasznosabban is el lehetne tölteni. Korábban ingatlanfejlesztéssel foglalkozott, és emiatt egyfolytában úton volt, vagyis csak a levegőben tudta a társkereső oldalakat böngészni.

Az AirDates elképzelés lényege tulajdonképpen az, hogy repülés közben megismerkedjünk más szingli utazókkal. Az ötletgazda szerint ez igazából egy randi előtti randi, hiszen így már tudunk beszélgetni és ismerkedni, mielőtt landolna a gép. Vagyis időt nyerünk.

Az alkalmazás egyelőre csak béta verzióban elérhető, de hamarosan élesedik, és amint így lesz, az utazók megoszthatják repülési útvonalaikat és találhatnak más, nekik tetsző embereket a gépen.

Az app egyelőre iOS-re fejlesztették, de néhány hónap múlva más operációs rendszereken is elérhető lesz.

Öveket bekapcsolni!

Mashable

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik