Élet-Stílus

Elárasztották szexajánlatokkal a műpénisszel élő férfit

Azonban a 44 éves brit férfi közölte, hogy„túl fáradt” a szexhez, és nem volt nővel azóta, hogy idén végre elveszítette szüzességét.

Mohammed Abad hatéves korában egy szörnyű autóbaleset miatt vesztette el a férfiasságát. A férfin a londoni University College szakemberei segítettek, akiknek köszönhetően tavaly bionikus péniszt kapott, amivel végre már képessé vált a szexre. És idén márciusban végül egy 35 éves szexmunkásnak köszönhetően el is veszítette szüzességét.

Abad a Star on Sunday című brit lapnak elmondta: azóta elárasztották az üzenetek nőktől, akik alig várják, hogy kipróbálhassák bionikus péniszét, ami egy gombnyomásra merevedik meg. Elmondása szerint ötven nőtől kapott ajánlatot, akik le szeretnének feküdni vele.

„Azt hiszik, hogy órákon át tudok szeretkezni” – mondta el a lapnak a férfi, aki azonban egyik ajánlatra sem mondott igent. És azóta nem volt nővel, hogy márciusban elveszítette szüzességét. Abad elmondta: nem mintha nem lenne kedve több szexhez, csak olyan sokat dolgozik, hogy mire a nap végén hazaér, már „túl fáradt a szexhez”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik