Élet-Stílus

Végre elveszítheti szüzességét a 43 éves, műpénisszel élő férfi

Több mint harminc évet várt, hogy teljesüljön legnagyobb vágya és ágyba bújjon egy nővel.

Hála a londoni University College-nak, és a 35 éves szexmunkás, Charlotte Rose önzetlen felajánlásának, a 43 éves brit férfi, Mohammed Abad idén végre elveszítheti a szüzességét. Az edinburghi férfi állítása szerint több mint harminc évet várt erre azután, hogy egy bizarr baleset miatt leszakadt a pénisze.

Abad egy korábbi interjújában elárulta, mindössze hatéves volt, mikor az élete egy csapásra megváltozott.

„A testvéreimmel és a barátaimmal bohóckodtunk az utcán. Az egyikük meglökött, elestem, szerencsétlenségemre épp egy érkező autó alá.”

Csak a szerencsének köszönheti, hogy életben maradt. Mint mondta, több csontja eltört, ráadásul – mivel az autó több méteren keresztül vonszolta magával – teljesen összeroncsolódott a nemi szerve is.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

„Számtalan műtéten estem át, mire az orvosoknak úgy ahogy, sikerült pótolniuk a hiányt”

– mondja Abad, majd hozzáteszi, legnagyobb bánatára a rekonstruált pénisze egyáltalán nem működött úgy, ahogy szerette volna. Hosszú évekig kereste azt az orvost, aki vállalta, hogy egy speciális rekonstrukció után a pénisz ismét működőképes lesz: végül a londoni University College stábjában talált rá. A férfit 2011 után többször is megműtötték, utoljára 2015 nyarán.

Abad tavaly ősszel azt nyilatkozta, a rekonstruált, bionikus hímtag tökéletesen működik, így hosszú évek után végre állva pisilhet. Akkor Abad egyetlen szívfájdalma az volt, hogy nem talált olyan nőt, akivel elveszíthette volna szüzességét. A napokban azonban ez a probléma is megoldódott: a 35 éves szexmunkás, Charlotte Rose – aki saját bevallása szerint már több mint 1000 férfivel volt együtt – vállalta, hogy segít Abadon.

Szokásával ellentétben a brit férfi esetében nem számol fel díjat, mert mint mondja, megtiszteltetés számára, hogy Abad életében ő lehet az első nő.

„Bízom benne, hogy miután elveszíti a szüzességét, Abad sokkal magabiztosabb lesz majd a nőkkel”

– nyilatkozta Charlotte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik