Élet-Stílus

Bionikus pénisznek köszönhetően veszítheti el szüzességét a 43 éves férfi

mohammed(650x433).jpg (Array)
mohammed(650x433).jpg (Array)
Hatéves korában egy szörnyű autóbaleset miatt vesztette el a férfiasságát. Azóta azért harcol, hogy újra teljesértékű férfi lehessen.

“Egész életemben erre a pillanatra vártam” – sóhajtja a 43 éves Mohammed Abad, aki a Daily Mail című brit lapnak elárulta, legalább két évtizede vár arra, hogy legnagyobb álma megvalósuljon. “Hatéves voltam, mikor az életem egy szempillantás alatt megváltozott. A haverjaimmal bohóckodtunk, mikor az egyikük meglökött: és szerencsétlenségemre épp egy érkező autó alá estem.”

Mohammed rettenetes sérüléseket szenvedett: több csonttörése mellett teljesen elveszítette a nemi szervét is, ami a baleset során teljesen összeroncsolódott. “Számtalan műtéten estem át, mire az orvosoknak úgy ahogy, sikerült pótolniuk a hiányt. Csakhogy a szerv ezek után egyáltalán nem úgy működött, mint ahogy szerettem volna.”


Kép forrása: Channel 4 

A 43 éves üzletember elárulja, a rekonstruált pénisze teljesen érzéketlen volt, így az, hogy szexuális életet éljen, szóba sem jöhetett. “Mikor nagyobb lettem, elhatároztam, hogy kerüljön bármibe is, csináltatok magamnak egy olyan péniszt, ami működik is.”

A férfin végül a londoni University College szakemberei segítettek, akik aprólékos tervezőmunka, és jó néhány, többórás előkészítő műtét után, végül egy bionikus péniszt készítettek Mohammednek. “A merevedés gombnyomásra működik és egy másik gomb hatására szűnik meg. Egy pillanat az egész” – mondja a férfi, aki büszke kitartására és arra, amit ezzel elért. “Egyelőre még nincs barátnőm, de bízom benne, hogy hamarosan megtalálom azt a nőt, aki tökéletes partnerem lehet majd.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik