Élet-Stílus

Lerókázott Louis Vuitton-táska miatt áll a bál

24.hu
24.hu

2016. 11. 03. 15:02

Egy repülőút szokatlan következményei.

Sajátos kérdéssel fordult a felhasználótársaihoz egy anyuka a Mumsnet nevű szülői portálon.

Történt, hogy a nevezett hölgy és családja repülőn utazott, és a turbulencia – hogy is mondjuk – kihozta kisfiából a maximumot: a fiúcska rókázott egyet.

Pechjükre az előttük helyet foglaló utastárs Louis Vuitton-táskáját sikerült lehánynia.

A táska tulajdonosa, amikor észrevette a balesetet, szólt a szülőknek; hogy egyrészt jobbulást kíván a kisfiúnak, másrészt sajnos a táskája 900 fontba (312 ezer forint) került, úgyhogy készüljenek fel egy jelentősebb kiadásra.

A hölgy nem viccelt: nem sokkal az incidens után e-mailt írt korábbi utastársainak, hogy megpróbálta kitisztíttatni a táskát, és a foltokat sikerült is kiszedni belőle, ám

a poggyásznak sajnos hányásszaga maradt.  

Ezért a hölgy felszólította a családot, hogy vásároljanak neki egy új Louis Vuittont. És ezzel elérkeztünk a fentebb jelzett sajátos kérdéshez: az anyuka azt kérdezi szülőtársaitól, mit tennének az ő helyében (a Daily Mail cikke óta egyébként a fórumbeszélgetést eltávolították az oldalról).

A válaszok nem biztos, hogy segítenek a döntésben, ugyanis sokan sokféleképpen reagáltak. Van, aki szerint meg kell téríteniük a kárt, és volt, aki azt javasolta, hogy csak egy újabb tisztítás költségeit fedezzék. Akadt, aki azt mondta, hogy próbálják meg bevetni a sajátos esetre az utas- és poggyászbiztosításukat, de olyan komment is érkezett, amely szerint meg sem kellett volna adniuk az email-címüket, és az üzenetre sem kellene reagálniuk.

Te fizetnél hasonló esetben? Vagy megpróbálnál illedelmesen kihátrálni az ügyből? Vagy megérdemelte a burzsuj? Írd meg kommentben!

 

(képünk illusztráció)

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Pécs, 2015. július 9.
Szivek Norbert, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója beszédet mond a megújult pécsi Virágh-ház átadásán 2015. július 9-én. A háttérben Páva Zsolt, Pécs polgármestere (b) és Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára. Az Országgyűlés döntése értelmében több, jelenleg állami tulajdonban lévő ingatlan kerülhet vissza egyházi tulajdonba.
MTI Fotó: Sóki Tamás
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.