Élet-Stílus

Péniszvillantást ajánlott a bíróságon a mikroszkopikus méretével védekező vádlott

24.hu
24.hu

2016. 10. 12. 14:39

A bíró eltekintett ettől.

Bíróságon ritkán hallható mondatok hangzottak el, amikor az ottawai Jacques Rouschop ügyét tárgyalták.

A férfit azzal gyanúsítják, hogy két prostituáltat megerőszakolt és fojtogatott. Rouschop azzal hívta fel magára a váróteremben ülők – nem sokkal később pedig a fél világ – figyelmét, hogy sajátos érvre építette fel védekezését:

hogy kicsi a pénisze.

Rouschop elmondta: kiskorában egy rosszul sikerült műtét miatt aprócska a nemi szerve. Ha valaki ezt nem értette volna, a férfi még érzékletesebben elmagyarázta:

Akkora a péniszem, mint egy hétéves gyereknek. Nem hazudok. Elő is kaphatom, és megmutathatom.”

A bíró nem járult hozzá a bizonyítási eljáráshoz.

Erre egyébként sem volt szükség, mert korábban hivatalosan is megtörtént a pénisz vizsgálata: egy ápolónő vállalkozott rá, hogy méretet vesz az említett testrészről, és így megállapították, hogy Jacques Rouschop nemi szerve 2,5 centiméteres, izgalmi állapotban pedig 5 centis.

A férfi arra hivatkozik, hogy ekkora méretű pénisszel képtelenség nemi erőszakot elkövetni.

Mindkét áldozata továbbra is állítja, hogy Rouschop ájulásig fojtogatta és megerőszakolta őket, arról egyikük sem számolt be, hogy a támadó nemi szerve méreten aluli lett volna.

A piti bűncselekmények elkövetéséből élő Jacques Rouschopot korábban már két ízben is elítélték szexuális zaklatásért, és erőszakos magatartásra is volt példa az előéletében: egy cellatársának például anyázás miatt eltörte az orrát.

A férfit a most tárgyalt eset miatt egy korábbi gyilkossági üggyel is összefüggésbe hozták: 2013-ban megöltek egy prostituáltat, a tettest a mai napig nem sikerült kézre keríteni. Rouschop azonban állítja, ő nem lehetett a gyilkos, mert a nő eltűnésének éjszakáján ő fűnyíró traktort lopott, és ezt biztonsági kamera is rögzítette.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CANNES, FRANCE - MAY 21:  Nicole Kidman departs after the 'How To Talk To Girls At Parties' screening during the 70th annual Cannes Film Festival at on May 21, 2017 in Cannes, France.  Celebrities, fans and the movie world have descended on Cannes for this year's festival of the screen. For seventy years The Croisette Boulevard has always been the centre of athe place watch the rich and dandy and people from all walks of life to promenade.  (Photo by Christopher Furlong/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.