Élet-Stílus

Péniszvillantást ajánlott a bíróságon a mikroszkopikus méretével védekező vádlott

A bíró eltekintett ettől.

Bíróságon ritkán hallható mondatok hangzottak el, amikor az ottawai Jacques Rouschop ügyét tárgyalták.

A férfit azzal gyanúsítják, hogy két prostituáltat megerőszakolt és fojtogatott. Rouschop azzal hívta fel magára a váróteremben ülők – nem sokkal később pedig a fél világ – figyelmét, hogy sajátos érvre építette fel védekezését:

hogy kicsi a pénisze.

Rouschop elmondta: kiskorában egy rosszul sikerült műtét miatt aprócska a nemi szerve. Ha valaki ezt nem értette volna, a férfi még érzékletesebben elmagyarázta:

Akkora a péniszem, mint egy hétéves gyereknek. Nem hazudok. Elő is kaphatom, és megmutathatom.”

A bíró nem járult hozzá a bizonyítási eljáráshoz.

Erre egyébként sem volt szükség, mert korábban hivatalosan is megtörtént a pénisz vizsgálata: egy ápolónő vállalkozott rá, hogy méretet vesz az említett testrészről, és így megállapították, hogy Jacques Rouschop nemi szerve 2,5 centiméteres, izgalmi állapotban pedig 5 centis.

A férfi arra hivatkozik, hogy ekkora méretű pénisszel képtelenség nemi erőszakot elkövetni.

Mindkét áldozata továbbra is állítja, hogy Rouschop ájulásig fojtogatta és megerőszakolta őket, arról egyikük sem számolt be, hogy a támadó nemi szerve méreten aluli lett volna.

A piti bűncselekmények elkövetéséből élő Jacques Rouschopot korábban már két ízben is elítélték szexuális zaklatásért, és erőszakos magatartásra is volt példa az előéletében: egy cellatársának például anyázás miatt eltörte az orrát.

A férfit a most tárgyalt eset miatt egy korábbi gyilkossági üggyel is összefüggésbe hozták: 2013-ban megöltek egy prostituáltat, a tettest a mai napig nem sikerült kézre keríteni. Rouschop azonban állítja, ő nem lehetett a gyilkos, mert a nő eltűnésének éjszakáján ő fűnyíró traktort lopott, és ezt biztonsági kamera is rögzítette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik