Élet-Stílus

Így néz ki a világ egyik legnagyobb orgiája

Mindent szabad, csak előtte meg kell kérdezni.

A harmincéves múltra visszatekintő Burning Man fesztiválról gyakran lehet olvasni, hallani: a világ legkülönlegesebb buliját minden évben Nevada államban, a Black Rock sivatagban rendezik meg (az idei esemény épp most zajlik). Nappal égető hőség, éjszaka rettentő hideg van, és a programok is legalább ennyire extrémek. Hatalmas égő bábu (innen a név), bizarr kiállítások és installációk, fura járművek, elképesztő fellépők – és látogatók. Idén körülbelül hetvenezer.

Amiről kevesebb szó esett eddig, az a fesztivál Orgy Dome nevű helyszíne, amely pontosan azt nyújtja, amit a neve sugall.

Igen, az orgiasátor a szexről szól.

Tizenöt-húsz fős csoportok ugyan nincsenek, de a párokhoz olykor beszáll egy-két (-hár’) ember. A Sun riportjából kiderül, hogy legutóbb több mint ötezren próbálták ki a kellemes félhomályt biztosító óriássátor szolgáltatásait: a legkülönbözőbb korú, nemzetiségű, szexuális beállítottságú vendégek bújtak össze alkalmilag.

Olyan nincs, hogy valaki csak bámészkodik,

ha valaki bemegy (eleve csak párral ér belépni), de nem vesz részt semmilyen „aktivitásban”, azt a szervezők udvariasan kiebrudalják. Persze ha valaki két szex között végignézné egy másik pár (vagy kisebb csoport) szeretkezését, az simán belefér.

A legfontosabb: a beleegyezés.

Minden becsatlakozás előtt engedélyt kell kérni, sőt: a kiscsoportos tevékenységek során is meg kell kérdezni, hozzájárul-e az alkalmi partner, hogy – mondjuk – hozzáérjünk a melléhez; és főleg jelezni kell, ha ennél is komolyabb közös programot terveznénk vele.

A program nemcsak a szexből áll: részt lehet venni (csoportos) erotikus masszázsban, meg lehet tekinteni szadomazo-bemutatót, és megrendezik a leghangosabban nyögők versenyét is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik