Élet-Stílus

Hatalmas a várólista London első, hamarosan nyíló pucér éttermében

Igen, jól érti, hamarosan olyan étterem nyílik a brit főváros szívében, ahol a kedves vendégek nem csak a kabátjukat adják le ruhatárban, hanem mindent, amit viselnek, az utolsó szál fehérneműt is beleértve.

Ha belegondolunk az ötlet már csak azért is fantasztikus, mert innen aztán biztosan nem megy haza senki azon bosszankodva, hogy leette, vagy leitta az ünneplő ruháját.

„Lépjen be egy titkos Pangea-szerű világba, amelyik menetes a telefonoktól, az elektromosságtól, és még akár a ruháktól is. Lépjen vissza a kezdetekhez, amikor minden friss volt, hamisítatlan, és szabad, a modern élet láncai nélkül” – csalogatja leendő vendégeit a The Bunyadi.

thebunyadi.com
thebunyadi.com

A név egy hindu kifejezés, ami természetest jelent. Azt, hogy mit lehet majd enni az ideiglenes jelleggel, a három nyári hónapra megnyitó étteremben, egyelőre homályos, de amit az őskori tematika sejteni enged, nem biztos, hogy mindenkinek fogára való lesz.

Az étteremnek egyébként lesz része, ahol a szégyenlősebbek felöltözve is ehetnek, de a legnagyobb, bambuszrolókkal felszabdalt tér a naturista hajlamúaknak birodalma lesz. Bár a megnyitó napja még nincs kitűzve, cikkünk megírásának pillanatában már majdnem kilencezer ember van a The Bunyadi várólistáján.

„Az alapötlet a valódi szabadság felfedezésének gondolata volt” – nyilatkozta Seb Lyall alapító az IBTimesnak. Azt mondta nagyon sokat dolgoztak azon, hogy a teljesen átélhető legyen a természetesség, az étterem mégis diszkrét maradhasson.

(The Independent)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik