Élet-Stílus

Pornózással egészítette ki a havi jövedelmét a 61 éves kémiatanár

A férfi szerint a felnőttfilmezésben nincs semmi rossz. A szülők helyében se haragudna magára.

A 61 éves egyetemi professzor, Nicholas Goddard, akit kollégái csendes, magának való embernek írtak le, mindenkit sokkolt, mikor bevallotta, szabdidejében pornófilmeket készít. A professzor, aki közel negyed évszázada tanít a Manchester Egyetemen és ezidő alatt több fontos kutatásban is részt vett, azt mondja, az elmúlt években legalább egy tucat felnőttfilmben szerepelt.

Ám, miközben kollégái elítélik a “hobbiját”, Goddard úgy véli, semmilyen hibát nem követett el. Azt mondja, nincs abban semmi rossz, ha egy tudományos területen tevékenykedő férfi a szabadidejében felnőttfilmezéssel foglalkozik.

“Ha az én gyerekeim tanáráról derült volna ki hasonló, valószínűleg rá se hederítek a dologra. Úgy vagyok vele, ha neki jólesik, csinálja csak”

-nyilatkozta a professzor, aki a brit Metronak elárulta, 2016. januárjában készítette az utolsó filmjét. A lap megszólaltatta Goddard néhány kollégáját is, akik elmondták, mostanáig nem tudtak kollégájuk hobbijáról, és kifejezetten ellenzik azt. Szerintük nem túl okos, ha az egyetemi professzor, aki napközben 18-19 éveseket oktat, esténként ilyen korú lányokkal szexel.

Goddard munkaadója, az egyetem vezetése egyelőre még nem nyilatkozott az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik