Élet-Stílus

Ikrei születése közben halt meg egy osztrák férfi

Pillanatok alatt tört darabokra egy ikreknek életet adó ausztriai anyuka boldogsága, amikor az orvosok közvetlenül a szülés után kénytelenek voltak közölni vele, hogy miközben szült, férje szívrohamot kapott és meghalt – jelentette a helyi sajtó. A harmincéves Alina Markus október 11-én ment be egy vizsgálatra a bécsi Általános Kórházba (AKH), ahol váratlanul, a tervezett idő előtt megindult nála szülés.

Közben férje, a 47 éves Andreas Markus tízéves kislányukkal volt schwechati otthonában, ahol váratlanul összeesett. Lánya azonnal segítséget hívott, és a férfit mentővel egy badeni kórházba szállították, ahol azonban már nem tudták megmenteni az életét, és nem sokkal beérkezése után meghalt.

Alina Markus teljesen összetörte férje halálának híre, és a helyi sajtóban megjelent hírek szerint azóta nyugtatókat kap. Bár a barátok ott vannak mellette, hogy támogassák, az ukrán származású nőt teljesen kizárta férje családja, akik ellenezték házasságukat.

Az egyedül maradt háromgyerekes anyukának most jótékonysági koncertet szerveznek Bécsben, aminek bevételéből a szülés közben özveggyé vált anyukát támogatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik