Élet-Stílus

Ebédet vetetett egy hajléktalannak az ötéves kisfiú

Josiah-t nagyon felkavarta a tudat, hogy az étterem bejáratánál ácsorgó férfinak nincs mit ennie.

Olyannyira, hogy miután édesanyjával bementek az alabamai Waffle House nevű gyorsétterembe, könyörögni kezdett neki, hogy vegyen a hajléktalan férfinek is egy ebédet. Ava Faulk a WSFA 12 amerikai hírcsatornának bevallotta, először megpróbálta figyelmen kívül hagyni kisfia kérését, de néhány perccel később megenyhült, és belement abba, hogy megvendégelje a férfit.


Kép forrása: Youtube

“Kézenfogtam a fiamat és visszamentünk a férfihoz. Amikor megkértük, hogy csatlakozzon hozzánk, először nagyon meglepődött” – mesélte Ava, majd hozzátette, az első döbbenet után a férfi örömmel követte őket az étterembe. “Szomorú volt látni, hogy senki sem látja szívesen, azt a rengeteg lesajnáló pillantást, de szerencsére Josiah ebből semmit nem vett észre.”

Ava a hírcsatornának elmondta azt is, miután a hajléktalan férfi leült egy asztalhoz, Josiah odavitte neki az étlapot mondván, hogy enélkül nem tud majd rendelni. “Azt mondta, csak egy kis szalonnát enne, de a fiam ragaszkodott hozzá, hogy rendes és laktató ebédet egyen. Sőt, az étkezés előtt, még egy imát is elmondtak együtt.”

Az anya azt mondja, sosem fogja elfelejteni ezt a pillanatot, ahogy az étterem személyzete és a vendégek együtt sírnak egy kisfiú jósága miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik