Élet-Stílus

Lenyűgöző videókkal támad az internet legújabb bűvésze

Mindössze hat másodpercesek a trükkök, ugyanis a Vine-ra ennyit lehet feltölteni, de neki ez a pár másodperc is elég, hogy tátva maradjon a szánk.

Zach King és a modern technika összehozzák mindazt, amitől csak ámulunk és bámulunk. Kismacskát kelt életre a monitorból, csukott ajtó keresztül száll be a kocsiba és cukorkává varázsolja a Rubik kockát. Jó látni, hogy ez a magyar játék szinte minden bűvész, legyen az internetes vagy olyan hagyományos, színpadon álló, elengedhetetlen kelléke.

Az illúzió és a megtévesztés jelenleg legnagyobb netes mestere ő, tízezernél is több követője van a Twitteren. Trükköt pedig a körülötte – és minden háztartásban ugyanúgy megtalálható – lévő bármelyik tárgy segítségével össze tud hozni.

Ehhez nagyjából három dologra van szüksége neki, vagy bármelyik önjelölt bűvésznek: egy okostelefonra és az applikációra, kreativitásra és arra, hogy jó érzékkel tudjuk összevágni a jeleneteket. Mert Zach valójában nem ugrik keresztül az ágyán, csak először felveszik, ahogy ugrik, majd azt, ahogyan már benn ül.

De mindezektől független nagyon vicces, már-már hihetetlen kisfilmekről van szó, jó szórakozást!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik