Élet-Stílus

Lánykérés, ahogy a különböző csillagjegyek csinálják

"Hát izé, az van, hogy vettem neked gyűrűt, de beleejtettem a kanálisba..." - kezdi a Bak, és még folytatja is.

A sok szirupos, cukormázas, vicces és balul elsült lánykéréses videó után, a Tékasztorik blog segítségével most abba pillanthatunk bele, hogyan csinálják a lánykérést a különböző csillagjegyek. Íme:

Bak:

Hát izé, az van, hogy vettem neked gyűrűt, de beleejtettem a kanálisba, aztán majdnem elütött egy traktor, de figyelj, arra gondoltam, hogy ha nincs más dolgod, akkor nem jönnél véletlenül hozzám?

Vízöntő:

Menjünk fel a Himalája tetejére, rendezzünk böfögő versenyt aztán rohanjunk bele a Niagarába, utána zabáljunk kenguru farkat és közben egy koszos anyacsavart meg rátekernék a nyomorult ujjadra és akkor már semmi sem választhatna el minket, te büdös ribanc!

Halak:

Én olyan nagyon szerelmes vagyok beléd, hogy a szavam is elakad és szeretném ha nagyokat éreznénk míg a világ világ és csak szeretkeznénk és éreznénk…picsába elbőgtem magam…ne haragudj…teljesen kivagyok érzelmileg…

Kos:

Jó most akkor vagy azonnal hozzámjössz, vagy szanaszéjjel fejelem a szomszédot és ledobok egy atombombát anyádék retkes nyaralójára!

Bika:

Enni, vásárolni és dugni akarok veled az idők végezetéig, de te fizetsz!

Ikrek:

Szeretlek és gyere hozzám feleségül Andi…uh basszameg, Niki…ne haragudj…!

Rák:

Nagy családot szeretnék, sok gyereket, meghitt ünnepeket, a fiúk neve legyen Botond, Ákos, Péter, a lányoké pedig…hogy mit mondasz? Csak 2 napja járunk?…Őőőőőőőőő….

Kíváncsi a másik öt jegyre is? Olvassa el a folytatást a Tékasztorik blog oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik