Élet-Stílus

100 nővel bújt ágyba, pedig pénisz nélkül született

A 39 éves manchesteri biztonsági őr lehet az első, aki teljesen új férfiasságot kap az orvosoktól.

A Stalybridge-ben élő Andrew Wardle sosem hitte, hogy ez a pillanat is eljöhet, bár egész eddigi életében remélte. Noha egy születési rendellenesség miatt pénisz nélkül született, mindig arról álmodozott, hogy egyszer szerető felesége és saját családja lehet, ám a körülményei miatt eddig mindez csupán álom maradt.

A 39 éves biztonsági őrön most egy úttörő eljárással terveznek segíteni: ő lehet az első, akinek egy teljesen új péniszt építenek, méghozzá a karja segítségével. Ehhez az orvosok a karjáról eltávolítanak egy nagyobb területnyi bőrt a hozzá tartozó vérerekkel, csövet formálnak belőle, majd összekapcsolják a férfi – egyébként hibátlanul működő – heréivel és húgyhólyagjával.

„A műtét három részből állna, és már most alig várom” – nyilatkozta Andrew, aki elmondta, egész életében kínlódott a születési rendellenessége miatt.

„Az iskolában szerencsére sikerült titokban tartanom, ám ahogy kamaszodtam és érdeklődni kezdtem a lányok után, úgy lett egyre nehezebb megtartani a titkomat.” Mint mondja, állandóan depressziós és lehangolt volt, sokszor az alkoholhoz és a drogokhoz nyúlt segítségért.

Andrew hiányossága ellenére is legalább száz nővel bonyolódott kisebb-nagyobb viszonyba és csupán 20 százalékuknak árulta el, milyen problémával küzd, a többieknek azt hazudta, hogy az alkohol és a drog miatt „nincs kedve”.

„A kapcsolataim egy része érthető okokból egyéjszakás kaland volt csak, de szerencsére akadt néhány olyan nő is az életemben, aki kitartott mellettem” – meséli, majd hozzáteszi, a leghosszabb kapcsolata négy évig tartott, és azért ért végett, mert a nő egy idő után hiányolta azt, amit Andrew nem tudott megadni.

A férfi esetét elvállalták a sebészek, annak ellenére is, hogy két éve megpróbált öngyilkos lenni. Most arra várnak, hogy véget érjenek az előzetes vizsgálatok, és kitűzzék az első műtét időpontját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik