Élet-Stílus

Lady Gaga deszkásoknak meztelenkedik

Megtörtént a divatvilág legextrémebb násza: Terry Richardson divatfotós lencsevégre kapta Lady Gagát úgy, ahogy a természet megalkotta - meztelenül.

Saját területén mindkét művészt a legőrültebbnek tartják, ez kétségkívül közös bennük.
Terry Richardson a Supreme tavaszi kampányához fotózta le bevállalós modelljét, aki a tőle megszokott módon most is hozta formáját. A gördeszkásoknak készült márka divatfotóin az aktuális kollekcióból általában semmit nem látunk a képeken, a koncepció szerint teljesen elvonatkoztatnak a deszkás cuccoktól. Terry Richardson már több alkalommal dolgozott a cégnek, számos képével nagy port kavarva. Lou Reed is modellt állt már egy rendhagyó fotósorozat erejéig, de a legnagyobb visszhangot a vízjelként elkészített pornográf fotográfiák okozták.


Lady Gaga esetében meghagyták az énekesnő stílusát és a rá jellemző kiegészítőket, mint például a hatalmas dominacsizma, amiben Gaga – korábbi hírek szerint – alig tudott járni, vagy a kilyukasztott harisnya, ami az énekesnő videoklipjeiben is rendre feltűnik.





A formabontás kedvéért még azt is megengedte magának a kreatív csapat, hogy az egyik fotón Gaga egy Hermés Birkin táskát tartson a fogai között. A fotózás ötletét Nicola Fromichetti álmodta meg, aki Thierry Mugler kreatívigazgatója, s anno a Mugler cégnek is több formabontó ötlettel állt elő.


Ami igazán lenyűgöző a fotósorozatban, az talán nem is az énekesnő formás hátsója, hanem a képek egyszerűsége és színvilága. A fehér alapon piros felirat harmonizál Lady Gaga hófehér bőrével és vörös rúzsával, mindezt megfűszerezve némi sportos extremitással és utánozhatatlan stílussal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik