Élet-Stílus

Takács Nikolas kalapüzletben gondolkodik

Az RTL Klub X-Faktor című tehetségkutatójában vált ismertté az összekeverhetetlen hangú Takács Nikolas. Sokan csak így emlegették: a kalapos fiú, aki a Hallelujah-t énekli.

A műsorban védjegyévé vált kalapok már most rengeteg megrendelést hoztak Erdei Virág Ildikó kalaptervezőnek. Ugyanis ő követte el a remekbe szabott fejfedőket, amiket Nikolason láthattunk adásról adásra. Ildikó annyira összebarátkozott az énekessel, hogy fontolóra vették a közös kalapüzlet beindítását.
„Valóban felmerült az ötlet, hogy közös kalapboltot nyitunk, de még nem beszéltük meg a részleteket, mert Nikolas most rettentő elfoglalt. Abban maradtunk, hogy ha alábbhagy az év végi pörgés, akkor leülünk végiggondolni a lehetőségeinket. Az biztos, hogy mindketten rajta vagyunk” – mondta Virág, aki az X-Faktor előtt a jövőre mozikba kerülő, The Eagle című hollywoodi szuperprodukcióban dolgozott.

A képen Takács Nikolas kalaptervezőjével.

„Az éneklés az első, de manapság több lábon kell állni, ezért gondoltam arra, hogy a kalapüzlet jó ötlet. A tervezőm, Virág nemcsak jó ember, de remek szakember is, idestova hét éve van a szakmában. Angliában tanulta a mesterséget, és londoni munkálkodása során még II. Erzsébet királynőnek is készített kalapot kollégáival. Ilyen társsal biztos a siker” – vélekedett Nikolas kalaptervezőjéről, s az is leárulta, hogy a meglévő kalapok egy része jótékonysági célt fog szolgálni:
„Virág kilenc kalapot készített az adások során, és mindet nekem ajándékozta. Imádom az összeset, de van köztük pár, amelyet nem fogok hordani. Ezeket jótékony célra szeretném felhasználni.”

A frissen indult kalapmánia sajnos nem csak a rajongókat csigázta fel, hanem a csalókat is feltüzelte a haszonszerzésre. Az egyik legnépszerűbb magyar aukciós weboldalon már a galántai énekes arcképével ellátott hamis Nikolaskalapokat árusítanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik