Élet-Stílus

Botránykönyv született – a maffia ölte meg a divatcézárt?

Guseppe Di Bella megjelenő könyvében azt állítja, hogy Gianni Versace egy maffialeszámolás áldozata lett.

Alapjaiban rendítette mag a világot, amikor 1997-ben brutális kegyetlenséggel, és látszólag minden ok nélkül agyonlőtték Gianni Versace divattervezőt. A Versace cég egyik alapkövének és vezető tervezőjének halálát találgatások és pletykák lengték körül, de az igazságra nem derült fény, ezidáig. Guseppe Di Bella egykori maffiatag megjelenő botránykönyvében azt állítja, hogy Gianni egy alvilági leszámolás áldozata lett.

A szerző könyvében kijelentette, hogy a divatguru hatalmas összeggel tartozott az olasz maffiának, s mivel nem fizetett, így bérgyilkossal oldották meg a helyzetet. Eddig az volt a hivatalos álláspont, hogy Andrew Cuanan, aki a tervezőt miami villája előtti lépcsősoron agyonlőtte, szerelemféltésből követte el tettét. A könyvből viszont az derül ki, hogy éppen Andrew a gengszterek által felbérelt bérgyilkos.
A keresztapa, Paolo De Stefano arra kérte Versacét, hogy mosson neki tisztára mocskos ügyekből származó pénzt. Gianni kölcsönt kért tőle, hogy beszálljon egy üzletbe, de nem tudta visszafizetni, ezért ölették meg ” – írja könyvében Bella, aki rendőri védelem alatt áll, mivel vallomásával kihúzta a gyufát a maffiánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik