Élet-Stílus

James Milner aláírt a Manchester Cityhez

A nyári átigazolási időszakban meglehetősen aktív Manchester Cityben folytatja pályafutását James Milner, az angol labdarúgó-válogatott középpályása.

A megállapodás szerdán született meg a 24 éves futballistát eddig foglalkoztató Aston Villával, s a szerződés részeként Stephen Ireland a Cityből a Villához kerül.

Az anyagi részleteket nem hozták nyilvánosságra, de a helyi média becslései szerint a manchesteri klub nagyságrendileg 24 millió fontot fizetett Milnerért.

“Nagyon boldog vagyok, hogy hozzánk igazolt, mindenki tudja, hogy már jó ideje szerettük volna a csapatban látni – nyilatkozta Roberto Mancini, a City vezetőedzője a klub hivatalos honlapján. – Remek középpályás, aki számos pozícióban bevethető, ráadásul fiatal. Úgy gondolom, hogy sokat fejlődhet, s meghatározó játékosa lehet az együttesnek.”

A kisebbik manchesteri klub a nyári átigazolási időszakban már megszerezte az elefántcsontparti Yaya Tourét, a spanyol David Silvát, a szerb Alekszandar Kolarovot, a német Jerome Boatenget és az olasz Mario Balotellit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik