Élet-Stílus

Coentrao a Bayernbe igazolhat

Lapértesülések szerint a Bayern Münchenben folytathatja pályafutását Fabio Coentrao, a Benfica portugál válogatott labdarúgója.

Sajtóhírek szerint a Bayern München megegyezetett a Benficával a 22 éves játékos átigazolásának ügyében. A dél-afrikai világbajnokságon eddig kiválóan szereplő Fabio Coentraót több európai élcsapat – többek között a spanyol Real Madrid és az olasz Juventus – is kinézte magának, de a jelek szerint a bajorok lehetnek a befutók.

Azért a feltételes mód, mert a Bayernnek még magával Coentraóval is meg kell állapodnia, márpedig a „főszereplő” korábban arról beszélt, hogy Spanyolországban vagy Olaszországban szeretné folytatni a pályafutását. A pénteki brazil-portugál (0-0) meccs után újságírók ismét rákérdeztek a jövőjére, de ő csak annyit felelt: „Számomra most az a legfontosabb, hogy a portugál válogatott jó szerepeljen a világbajnokságon.”

Arról nincs hír, hogy a vételárat illetően a Bayern mekkora összeget alkudott ki, de támpont lehet, hogy a Benfica korábban visszautasította a klub 15 milliós ajánlatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik