Élet-Stílus

Rudolf az Ajaxszal tárgyal

Megtörténhet, hogy a DVSC-TEVA kitűnősége, Rudolf Gergely Hollandiában folytatja a pályafutását. Annyi bizonyos, hogy a válogatott futballista kedden nem vett részt a Loki edzésein, estére pedig Amszterdamba érkezett.

Holland források arról tájékoztattak, hogy a DVSC-TEVA és a magyar válogatott labdarúgója iránt a holland sztárcsapat érdeklődik. A futballistát több európai klubnál is beajánlották, és a Nemzeti Sport úgy értesült, hogy kedden Amszterdamba utazott.

Az előzményekről tudni kell, hogy az egyik legjobb magyar játékosról az év elején Bartha Csaba, a DVSC-TEVA sportigazgatója azt nyilatkozta, hogy mindenképpen szeretnék eladni. Rudolfot a nyárig köti szerződés a Lokihoz, amely csak akkor kaphat pénzt érte, ha még most, a télen értékesíti a játékjogát – erre utalt a sportigazgató. A támadó értéke a kétszázmillió forintot is meghaladhatja, de a nyáron már ingyen távozhatna – ekkora veszteség pedig a világ minden klubját érzékenyen érintené.

Mindezek fényében nem volt meglepő, hogy a DVSC folyamatosan csatárokat keresett, megszerezte Kecskemétről Yannick Mbengonót, és szerződtette a kameruni Etogo Essamát.

Tekintettel arra, hogy a nemzetközi átigazolási határidő vasárnap éjfélkor lejár, borítékolható volt, hogy a héten történik valami az ügyben. Rudolf Gergely nem vett részt a Loki keddi edzésein, sem délelőtt, sem délután.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik