Élet-Stílus

Beckham készülhet a vébére

Ha erőnlétileg jó állapotban lesz, akkor ott lehet a jövő nyári labdarúgó-világbajnokságon David Beckham.

Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint David Beckham ott lehet a jövő évi dél-afrikai világbajnokságon, persze csak akkor, ha fizikálisan tökéletes állapotban lesz.

“Amennyiben rendszeresen játszik, és erőnlétileg rendben lesz, meg fogom hívni – mondta az olasz szakember hétfőn a La Gazzetta dello Sportnak. – Én nem nézem az életkort, csak a kvalitások érdekelnek, ezekből pedig Davidnek rengeteg van. Igazi profi, ráadásul rendkívül eltökélt a vb-szereplést illetően.”

Capello szerint a 34 éves középpályás – a Los Angeles Galaxy futballistája – jól fog teljesíteni az AC Milanban, amelyben januártól – csakúgy, mint idén – kölcsönjátékosként szerepel.

silva érkezhet henry helyére

Sajtóértesülések szerint Josep Guardiola, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona vezetőedzője szeretné leigazolni David Silvát, a Valencia spanyol válogatott labdarúgóját. Az AS című napilap szerint a szakember Thierry Henry helyére nézte ki a 23 éves Európa-bajnok középpályást, mivel a 32 éves francia támadónak a szezon végén lejár a szerződése, és várhatóan az Egyesült Államokban folytatja pályafutását. A Valencia hosszabb ideje küzd pénzügyi problémákkal, így nem lenne meglepő, ha néhány kulcsjátékosától megválna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik