Élet-Stílus

Huntelaar Milánóba tart

A spanyol és az olasz sajtó szerint a Real Madrid és a Milan megegyezett a holland válogatott támadó klubcseréjéről. A csatár négy évre kötelezi el magát.

A Marca információit átvevő Corriere dello Sport szerint Huntelaar a kötelező orvosi vizsgálatokat követően csütörtökön írja alá azt a 15 millió eurós szerződést, amely négy évre a Milanhoz köti.

A régóta csatárkeresőben lévő lombardok azok után fordultak a madridi gólvágó felé, hogy előbb a német klub ellenkezése folytán a wolfsburgi Edin Dzeko majd borsos ára miatt a sevillai Luis Fabiano megszerzése is meghiúsult.

Az olasz sportlap úgy tudja, a milánóiaknak három év alatt kell törleszteniük a játékos árát, míg a futballista évi 3.5 milliót keres majd a San Siróban. A VfB Stuttgart 18 milliós ajánlatát korábban kikosarazó Huntelaar januárban 20 millió euróért költözött Madridba.

Huntelaar négy évre szerződik Milánóba (MTI/EPA)

Huntelaar négy évre szerződik Milánóba (MTI/EPA)

A héten „átigazolási válságstábot” is felállító milánóiak elnöke, Silvio Berlusconi szerdán már meglebegtette egy klasszis támadó érkezését, a Milanellóban tartott sajtótájékoztatón:
„A kettős igénybevétel – bajnokság, Bajnokok Ligája – miatt a keret megerősítését szorgalmazó Leonardo külön kérésére több csatár megszerzését is felvetettük, a választásban szabad kezet kapott” – idézte Berlusconit a gazzetta.it. “A nevek? Nem kizárt, hogy Klaas Jan Huntelaar érkezik.”

A 25 esztendős holland a madridiaknál húsz bajnokin nyolcszor volt eredményes, míg a válogatottban 23 fellépésen 13 gólt számlál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik