Élet-Stílus

Szünetel a Hegyalja a vihar miatt

Két órára leállnak a Hegyalján a programok, így a szervezők azt kérik, hogy a fesztiválozók 6 és 8 óra közé időzítsék a mai városi látogatást, borkóstolást, mert fedett, zárt helyen a legjobb átvészelni a rossz időt.

A tervek szerint 8 órától az összes helyszínen az eredeti műsornak megfelelően zajlanak tovább a programok. A 22:30-kor kezdődő Basement Jaxx koncertre hattól nyolcig fedett, téglából épített helyszínen érdemes alapozni, a koncert nem marad el, a vihar várhatóan addigra levonul a helyszínről. A szél az előrejelzések szerint 120 km/h sebességgel söpör végig Tokaj környékén, ezért a Hegyalja szervezői biztonsági okokból két órára szüneteltetik a programokat – derül ki a Hegyalja Fesztivál közleményéből.

Ez a két óra éppen alkalmas lehet arra, hogy ha napközben eddig túl meleg volt ahhoz, hogy a hegyaljások megkóstolják a finomabbnál finomabb tokaji borokat, akkor a két órás szünet alatt pótolják ezt. A tokaji Paulay Ede Színházban pedig éppen a két órás ideiglenes biztonsági leállás idejében kezdődik, 19:00-tól a Képzelt Riport Egy Amerikai Popfesztiválról című musical a nyíregyházi Mandala Színház előadásában. A színház tökéletes biztonságot nyújt a vihar idején is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik