Élet-Stílus

Bourdais utolsó versenye?

Újra felröppent a hír, miszerint a Toro Rosso lecseréli a francia Sebastien Bourdais-t, állítólag a Német Nagydíj az utolsó bizonyítási lehetőség számára. A pilóta cáfol.

A francia Auto Hebdo nevű autós oldal úgy tudja, hogy a Toro Rosso a hétvégi Német Nagydíj után elküldheti Sebastien Bourdais-t, a Red Bullnál ugyanis elégedetlenek a teljesítményével.

A hír rímel a hét folyamán korábban megjelent spekulációra, amely szerint a Red Bull-csapatok új tartalékos, a 19 éves spanyol tehetség, Jaime Alguersuari még idén versenyzési lehetőséget kaphat a kisebbik energiaitalos alakulatnál.

Sokat hibázott idén is (MTI/EPA)

Sokat hibázott idén is (MTI/EPA)

Bourdais természetesen cáfolja, hogy a mostani lehet az utolsó versenye: “Ez a pletyka már a tavalyi idény közepe óta kering. Mit mondhatnék? A csapat nem értesített róla, hogy ez az utolsó futamom, úgyhogy én csak pletykának tekintem” – mondta az Autosportnak a Nürburgringen.

“Megvan a saját dolgom, én arra koncentrálok, arra pedig nincs befolyásom, hogy mások miket beszélnek, és az honnan ered. Valaki bedobja az ilyesmit, aztán mindenhol megjelenik, sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni. A szerződésem arra szól, hogy versenyezzek az idény minden futamán, és pontosan ez is a tervem” – tette hozzá a 30 éves pilóta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik