Élet-Stílus

Barcelona: négymillió eurót ért a Real-verés

Lapértesülés szerint az előző szezonban triplázó Barcelona vezetősége négymillió euróval jutalmazta a Real Madridot idegenben 6-2-re elpáholó katalán együttest.

A barcelonai Sport című napilap úgy értesült, hogy Joan Laporta klubelnök négymillió euró extrajutalmat ajánlott fel, majd fizetett ki a csapatnak az emlékezetes madridi győzelem után.

A Barca május 2-án 6-2-re nyerte meg a 157. klasszikus rangadót az ősi rivális Real Madrid otthonában, a Bernabeu Stadionban, és ezzel gyakorlatilag eldöntötte a bajnoki címet.

A katalánok később a Spanyol Király Kupát, valamint a Bajnokok Ligája trófeáját is a Camp Nouba szállították, és ezekért a vezetők szintén bónuszpénzzel jutalmazták a játékosokat.

Az újság szerint a kupa megnyerése egy-, a Manchester United ellen 2-0-ra megnyert BL-döntő pedig hárommilliót hozott a csapat konyhájára. A cikk írója úgy véli, az előre nem kalkulált nyolcmillió eurós kiadás negatív hatással van a nyári erősítésre, ugyanakkor rögtön hozzáteszi: ennyit megért a triplázás…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik