Élet-Stílus

Szenzáció az átigazolási piacon

Zlatan Ibrahimovic már csak egy lépésre van attól, hogy a Barcelona játékosa legyen, sorsa attól függ, Samuel Eto'o hajlandó-e az Interbe szerződni. Az AC Milan kiszemeltjének, Edin Dzekónak a klubja viszont tárgyalni sem hajlandó.

Az El Mundo Deportivo úgy tudja, hogy az idén spanyol bajnokságot és kupát, BL-t nyert Barcelona és az Inter már megállapodott Zlatan Ibrahimovic átigazolásának ügyében.

A lap értesülései szerint a katalán sztárklub 10 millió eurót és a kameruni Samuel Eto’o játékjogát adja a Serie A-ban gólkirályi címet szerzett svéd támadóért cserébe. Az üzlet most már csak Eto’ón múlik, azon, hogy hajlandó-e az olasz bajnokhoz igazolni.

Ibrahimovic: közel a Barcelonához (MTI/EPA)

Ibrahimovic: közel a Barcelonához (MTI/EPA)

Ha az újság értesülései valósak, a Barca jelentősen leküzdötte Ibrahimovic árát, mivel Massimo Moratti Inter-elnök eredetileg Eto’o mellett 40 millió eurót szeretett volna kapni.

A Real Madridba igazolt Kaká és a Barcelonába igyekvő Ibrahimovic mellett a Serie A további két emblematikus figurája, az AC Milanban játszó Andrea Pirlo és Alexandre Pato is távozhat Olaszországból – a Chelsea mind a kettőjüket szívesen látná.

A Milan pedig a német bajnok Wolfsburg egyik legjobbjára, a bosnyák Edin Dzekóra vetett szemet. A Milan vezetői levélben jelezték a wolfsburgiaknak, hogy szeretnének tárgyalni a játékos jövőjéről, ám erre a wolfsburgi klubvezetők nem hajlandóak.

Azt üzenték vissza, hogy Dzeko – aki 26 gólig jutott a Bundesliga 2008/2009-es kiírásában – nem eladó!

Inter: Materazzi hosszabbított, Cruz távozik

Marco Materazzi, az Inter világbajnok olasz hátvédje 2012-ig meghosszabbította szerződését a milánói klubbal, miközben a Serie A bajnoka elengedte argentin támadóját, Julio Cruzt.

„Cruz a csapat alapjátékosa volt, nem azt érdemeli, hogy csereként számítsunk rá” – nyilatkozta az egyesület hivatalos televíziós csatornájának Massimo Moratti elnök.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik