Élet-Stílus

Augusztusra kibővítik a Puskás-stadiont

Kibővítik augusztus elejére a Puskás Ferenc Stadiont, így a magyar labdarúgó-válogatott románok elleni barátságos mérkőzését augusztus 12-én várhatóan több mint negyvenezren tekinthetik meg a helyszínen.

Simóka Beáta sportszakállamtitkár szerdán a sport- és turisztikai bizottság előtt azt mondta, az MLSZ költségén létrejöhet a stadion férőhelyének 42 ezresre bővítése, jelenleg a műszaki egyeztetéseknél tartanak, az átépítéssel augusztus 19-re készülhetnek el.

Serényi Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség sajtófőnöke viszont arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az egyeztetések még tartanak, de legkésőbb augusztus elejéig végeznek a munkálatokkal. A jegyek árusításáról hozzátette: csak akkor tudnak majd végleges számot, és árat mondani, amikor az egyeztetések befejeződtek az átalakítás mértékéről. Azt még nem tudni, hogy a felújítás mennyibe kerül a szövetségnek.

A válogatott legutóbbi találkozóját, a Málta elleni világbajnoki selejtezőt 35 ezren látták a Puskás Ferenc Stadionban, az összecsapásra minden jegy elkelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik