Élet-Stílus

Mourinho ellen tüntettek

José Mourinho ellen tüntettek az Inter szurkolói a csapat edzőkomplexumánál. A BL-kisesés miatt elkeseredett hívek távozásra szólították a fel a portugál edzőt.

Az Inter vezetői és a szurkolói is abban bíztak, hogy José Mourinhóval a csapat nem csak hazai fronton, hanem a nemzetközi porondon csúcsra jut, és több mint 40 év múltán ismét élen végez a legrangosabb európai kupasorozatban.

Ugyanakkor az olasz bajnok, akárcsak az előző két kiírásában, most is a legjobb tizenhat között búcsúzott – a Manchester United kötött útilaput a talpára, 2-0-ás összesítéssel.

Ráadásul a milánóiak három döntetlen és ugyanennyi vereség mellett mindössze két győzelmet arattak a sorozatban, így az elmúlt öt év legrosszabb mérlegét hozták össze idén a BL-ben.

A szurkolók kirúgnák (goal.com)

A szurkolók kirúgnák (goal.com)

Nem csoda, hogy az Inter szurkolói csalódottak, és ennek hangot is adva csütörtökön az együttes edzőkomplexumánál Mourinho ellen tüntettek. Egy transzparensen azt állították, hogy a portugál csak blöfföl, s ezért távozásra szólították fel.

Közben az olasz sajtó ismét szóba hozta: meglehet, a Chelsea korábbi menedzsere a szezon távozik az Intertől, és talán visszatér Angliába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik