Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: Nokia gyémántmobil

admin
admin

2008. 07. 14. 11:48

Korábban a Csúcsfogyasztóban:

Dior luxustelefon
Abramovicsé a világ legdrágább háza
A világ legnagyobb szökőkútja

A Nokia 8800 megjelenésekor nagy sikert aratott: a tervező Thomas Heyerdahl vonalvezetésének, anyaghasználatának sikerét az eladott darabok mennyisége támasztotta alá. Nemsokára a luxus kategóriában is megjelent a Nokia, a 8800 egy különkiadásával, a 8800 Sapphire Arte mobillal, melynek karcmentes képernyőborítása, és egy szép nagy zafírkő központi gombja azonnal felhívta magára a figyelmet. Bőr, fém, hibátlan mechanika, kitűnő hangminőség jellemzik a Nokia csúcskészülékét. Említett darab egyébként itthon is kapható, az árak igen eltérőek, felszereltségtől függően, 203-381 ezer forint közötti árakat látni. Annak ellenére, hogy a felszereltség igen gazdag lehet, pl. Bluetooth headset, bőrtok, USB kábel is jár alapból, ez nyilván nem indokolnak ennyire magas árat – itt a luxust kell megfizetni.

Nézze meg képgalériánkat!

Nézze meg képgalériánkat!

Így van ez az új modellel, a svájci ékszerész-tervező Knalihs Athem által megalkotott Diamond Encrusted Nokia 8800 Sapphire Arte darabbal is. Sőt. A húszezer dolláros induló ár (közel 3 millió forint) egy – a gyár közleménye szerint – nagyon korlátolt kiadásban készülő modellt takar, melyen 1000 darab csúcsminőségű gyémánt kap helyet, összesen mintegy 6,75 karát súlyban. A tervek szerint csupán 20 darabot készítenek, a gyémántokhoz eredeti certifikát is ját, amely igazolja a kövek eredetét.

Javasoljon Ön is témát a Csúcsfogyasztóba!

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2012. június 14.
Zaid Naffa, Jordánia magyarországi tiszteletbeli konzulja (j) mond beszédet a Buddha-Bar Hotel Klotild Palace megnyitó ünnepségén. Mellette Orbán Viktor miniszterelnök (k) és Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter áll. Budapest új luxusszállodáját az Erzsébet híd pesti hídfőjénél lévő Klotild Palotában jordán üzletemberek cége, a Mellow Mood Group alakította ki.
MTI Fotó: Kollányi Péter
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.