Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: bikini top10

Strandok, napszemüvegek, nyári holmik – ilyen toplisták már szerepeltek idén a Csúcsfogyasztóban. Most azonban a legdivatosabb, legszebb és legszexibb női fürdőruhákból kerestük meg a tíz dobogóst.

Korábban a Csúcsfogyasztóban:

Dior luxustelefon
A világ legszebb strandjai
Házak százmillió dollár fölött

Ebben az összeállításban nem a Csúcsfogyasztó szubjektív véleménye szerepel, még csak nem is férfiak döntötték el, mi legyen a 2008-as nyár top10 bikinije. A listát a világ egyik leglátogatottabb online női magazinja, a SheKnows.com publikálta, ők a női olvasók véleményét vették figyelembe. Véleményünk szerint így mindenki jobban járt. A listában sem ár, sem design alapján nem rendezték a bikiniket, szimplán a legjobb tízről van szó. Nézze meg az idei nyár legszebb, legdivatosabb, legszexibb bikinijeit!

Javasoljon témát Ön is a Csúcsfogyasztóba!

—-Tigris—-

A Rygr Swimwear egyrészese, barna és kék tigriscsíkokkal 101 dollárért vihető a beachbliss.com oldalon. Az ezüst csatok kiemelik a csípőt, kényelmesen állíthatók a nyak és hátpántok, és a kosár mérete.

Csúcsfogyasztó: bikini top10 1

—-Olaszos—-

A klasszikus olasz Riviéra hangulatát idézi a Vitamin A egyrészes kreációja, amely csillámló dzsörzé anyagból készült. A pántos melltartó részt italo-design fémdísz emeli ki. 172 dollár a beachbliss.com oldalon.

Csúcsfogyasztó: bikini top10 1

—-Petárda—-

Kényelmes olasz dzsörzéből készült Diane von Furstenberg kétrészese, a Firecracker. A nevével ellentétben a bikini színei nyugalmat sugároznak, a tenger színeiből kölcsönözve. 185 dollár a saksfifthavenue.com oldalon.

Csúcsfogyasztó: bikini top10 1

—-Karibi—-

A Victoria’s Secret egzotikus karibi színekhez nyúlt. Ezzel a legtöbb bőrtónusban az aranybarna árnyalatokat emelik ki. A felső részt középen aranygyűrű tartja össze, melyen levehető amulettek lógnak. 42 dollár a victoriassecret.com oldalán.

Csúcsfogyasztó: bikini top10 1

—-D, mint Domborítós—-

Az L*Space Luxe 1 nevű kétrészesének az a feladata, hogy kiemelje azt, amit a természet adott, bármekkora is legyen. A felsőrész szabását így tökéletesítették. A barna és türkiz mintázat ebben asszisztál, csakúgy, mint a jókora arany D-betűvel ellátott csípő-alsó. 139 dollár a bestswimwear.com-on.

Csúcsfogyasztó: bikini top10 1

—-Pálmavarázs—-

A Vix Palmilla névre keresztelt kétrészese bőr és arany csatokkal van ellátva. A zöld fehér színkombináció a bőr barnaságát hangsúlyozza, csúnya csíkokra sem kell számítani a nyakpántok hiányán. 180 dollár a bestswimwear.com oldalon.

Csúcsfogyasztó: bikini top10 1

—-Tengeri csikó—-

A retró hullámot lovagolja meg a Letarte Seahorse nevű kétrészesével. A klasszikus tengerészkék és fehér fürdőruhát ezüst csatok díszítik. Az oldalt kötözős alsórészen ezüstgyöngyök és tengeri-csikó medálok lógnak. 156 dollár a couturecandy.com-on.

Csúcsfogyasztó: bikini top10 1

—-Görög csoda—-

A Mikonos nevű Vix kreáció a görög szigeteken használt merész színekben pompázik, a csillogást pedig az aranygyűrűk biztosítják. 180 dollárért kapható a singer22.com oldalon.

Csúcsfogyasztó: bikini top10 1

—-Képeslapok—-

Nagy nyaralások emlékeit idézi, esetleg hazaérve képeslap helyetti meglepetés lehet a J.Crew Postcard Bikini kétrészese. A vizisportos tevékenységhez is kiváló, feszes fürdőruha 86 dollárért kapható a jcrew.com oldalon.

Csúcsfogyasztó: bikini top10 1

—-Papagájos—-

A Diane von Furstenberg olasz anyagból készült papagáj-színvilág ihlette darabja a narancs, barna, zöld és rózsaszín színekben pompázik. 175 dollárért rikíthat vele bárki a tengerparton. A shopbop.com oldalon beszerezhető.

Csúcsfogyasztó: bikini top10 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik