Élet-Stílus

Drogba nyáron továbbáll

A Chelsea elefántcsontparti játékosa ismét megerősítette, hogy a nyáron otthagyja a Stamford Bridge-et. Sajtóértesülések szerint az AC Milan lehet Didier Drogba következő klubja, maga az érintett egyelőre hallgat.

Drogba már októberben jelezte, hogy távozna a londoniaktól. A Chelsea klasszisa a tekintélyes France Footballnak öntötte ki akkor a szívét. A csatár kifejtette, hogy már érkezése óta a távozáson morfondírozik, ráadásul José Mourinho menesztésével meggyőződése csak erősödött.

A Chelsea akkor szűkszavú közleményben reagált a játékos szavaira. „Didier Drogba tavaly négyéves szerződéshosszabbítást írt alá, s mivel tökéletes profi, meg vagyunk győződve, hogy be fogja tartani a kötelezettségeit.”


Drogba nyáron továbbáll 1

Merre tart? (AFP)


Nem sokkal később aztán Drogba is újra hallatott magáról. „Chelsea játékos vagyok, és mindenben támogatom a klubot, a társaimat és az edzőt” – jelent meg a klub honlapján. Alapos fejmosást kaphatott a vezetőktől a csatár, hiszen a továbbiakban leszögezi, hogy addig nem nyilatkozik a jövőjéről, amíg azt nem tisztázta az elöljárókkal a szezon végén.

Hogy azóta beszélt e a vezetőkkel, az kérdéses, ám a napokban a Eurosportnak adott interjúban a klasszis játékos ismét kifejtette, hogy elhagyná a Chelseat. „Nem változott meg október óta a véleményem” – mondta Drogba.

Az elefántcsontparti csatár sajtóértesülések szerint a portugál szakemberrel nyáron az AC Milanhoz igazolhat. Drogba ezzel kapcsolatban nem árult el konkrétumokat, mindössze annyit mondott, hogy jelenleg a január végén kezdődő Afrika Kupára koncentrál. „Nem fogok beszélni az új egyesületemről. A kontinenstornán az elefántcsontparti válogatottal nyerni szeretnék, azt követően pedig a Chelseavel szeretnék minél sikeresebb szezont zárni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik