Élet-Stílus

Drogba össze-vissza beszél

A Chelsea elefántcsontparti csatára egy péntek reggel megjelent interjúban a londoni csapatot kritizálta, este viszont már a klub honlapján mondott ellent gyakorlatilag az összes kijelentésének.

A Chelsea támadója a tekintélyes France Football pénteken megjelenő számában öntötte ki szívét. A csatár kifejtette, hogy már érkezése óta a távozáson morfondírozik, ráadásul José Mourinho menesztésével meggyőződése csak erősödött.

Drogba szerint a portugál kirúgása óta a hangulat megfeneklett a Stamford Bridge-en. „El akarom hagyni a Chelsea-t, valami ugyanis megtört a csapatnál. Már az öltözőben is érezteti hatását, hisz mindannyian tudjuk, ki okozta Mourinho vesztét (a játékos feltehetően Grantre, az új trénerre gondol, a szerk.). Mostantól már semmi sem állíthat meg. Elmegyek.”

A korábban az Olympique Marseille csapatában csillogó Drogba 2004 júliusában 24 millió fontért igazolt Londonba, s bár rendre ő volt a kékek egyik legjobbja, klubváltása szinte végig napirenden volt. 2006 novemberében aztán négy évvel meghosszabbította szerződését.

A Chelsea szűkszavú közleményben reagált a játékos szavaira. “Didier Drogba tavaly négyéves szerződéshosszabbítást írt alá, s mivel tökéletes profi, meg vagyunk győződve, hogy be fogja tartani a kötelezettségeit.” Még péntek este aztán Drogba is újra hallatott magáról.

„Chelsea játékos vagyok, és mindenben támogatom a klubot, a társaimat és az edzőt” – olvasható a klub honlapján megjelent közleményben. Alapos fejmosást kaphatott a vezetőktől a csatár, hiszen a továbbiakban leszögezi, hogy addig nem nyilatkozik a jövőjéről, amíg azt nem tisztázta az elöljárókkal a szezon végén.

A csatár viselkedése már csak azért is érthetetlen, mert pár héttel a France Footballnak adott interjú előtt még azt mondta, hogy meg sem fordult a fejében, hogy elhagyja a klubot Mourinho távozása miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik