Élet-Stílus

Sorozatos balesetek a csúszós utakon


Folyamatosan frissülő közlekedési hírek az FN-en>>>

A hat közlekedési balesetben tizenketten megsérültek, ebből tizenegy személy könnyebben, egy utas pedig súlyosabban sérült. A megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának tájékoztatása alapján Edelény térségében két baleset is történt.


A Homrogd és Alsóvadász közötti útszakaszon haladó autós egy kanyarban megcsúszott a járművével, az irányíthatatlanná váló gépkocsival árokba hajtott, majd egy fának ütközve állt meg. Egy másik jármű vezetője Damak közelében hasonló módon szenvedett balesetet: egy villanyoszlopnak csapódva állt meg.


Miskolc és Harsány között is a csúszósak az utak, itt árokba hajtott egy autós, majd felborult. Sárospatak belterületén az úttesten szintén megcsúszó gépkocsivezető a járdára hajtott és nekiütközött az ott álló gyalogosnak, aki könnyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet. Ózd, Sajóvelezd és Vadna közötti útszakaszon pedig két személygépkocsi vezetője ütközött össze.


Ott volt valamelyik balesetnél? Van egy híre, fotója, videója? Töltse fel az FN Tudósítóra!


A Vadna felől Ózd irányába haladó autós a havas, jeges úttesten megcsúszott, átsodródott a másik sávba, ahol összeütközött az arra haladó gépkocsival, ennek utasa sérült könnyebben.


A 35. számú főúton Sajószögednél egy kamionos szenvedett balesetet. A jármű az úttesten keresztbe fordult, “bebicskázott”, emiatt nem tudnak elhajtani mellette a járművek, így a műszaki mentés idejére lezárták ezt az útszakaszt. A kamionos könnyebben sérült, az arra közlekedők torlódásra számíthatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik