Élet-Stílus

Hargreaves még négy hétig harcképtelen

Owen Hargreaves, a Manchester United nyáron szerződtetett angol válogatott középpályása még legalább négy hétig lesz harcképtelen.

Kapcsolódó linkek


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Mindezt azt jelenti, hogy a 26 éves játékos nem léphet pályára Anglia Észtország (október 13.) és Oroszország (október 17.) elleni Európa-bajnoki selejtezőjén, jóllehet, Steve McClaren szövetségi kapitány és klubedzője, Sir Alex Ferguson arra számított, hogy az AS Roma elleni keddi BL-találkozóra már felépül. „Edzésen fájdalmat érzett a térdében, és úgy döntöttünk, sürgössen tennünk kell valamit. Hargreavest injekciózzák, négy hétig még nem számolhatunk vele” – magyarázta Ferguson.

A skót menedzser a nyáron szerződtette a játékost, aki eddig csak három mérkőzésen lépett pályára a MU mezében, a válogatott Izrael elleni szeptemberi Eb-selejtezője előtt ugyanis combsérülést szenvedett, és a szezon elején is sérüléssel bajlódott. McClaren kapitány is aggódva leste a Hargreaves állapotáról szóló híreket, és most érthetően csalódott, hiszen kiszemeltjei között továbbra is igen sok a sérült.

A lábadozó Garry Neville és Frank Lampard mellett John Terry és Michael Owen sem egészséges (a védő arccsonttöréssel, a támadó pedig sérvvel küzd), de Emile Heskey is harcképtelen lábtörése miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik