Élet-Stílus

Hoeness: Beckham a felesége nélkül jöhetne

Uli Hoeness, a Bayern München labdarúgócsapatának menedzsere szerint Ronaldinho leigazolása csődbe juttatná a Bundesliga-klubot. Beckhamet szívesen látná a csapatban, de csak akkor ha a feleségét nem hozná magával.

“Ő egy olyan futballista, akiért gyalog is elmennék Barcelonába. Nemcsak a játéktudása, emberi tulajdonságai miatt is tökéletesen illene a Bayern Münchenhez, de sajnos nincs realitása a szerződtetésének” – mondta a menedzser a DSF sportcsatornának adott interjújában. “Az átigazolási díját, ami szerintem 70-80 millió euró körül lehet, még elő tudnánk teremteni, viszont a fizetése legalább kétszer annyi lenne, mint a többi sztárnak. Ez óriási feszültséget szülne az öltözőben. Ha hozzánk kerülne, akkor mindenki jelentős fizetésemelési követeléssel állna elő, amit már nem tudnánk finanszírozni. Ezért számunkra sajnos Ronaldinho nem téma.”

Hoeness David Beckhamről azt mondta: ha a felesége nélkül jönne, akkor szívesen látná a bajor klubban. “David aranyos srác, jó futballista, de sajnos vele jönne a felesége is, aki hetente címlapra kerül valamilyen botránya vagy hisztije miatt. Ez viszont nem hiányzik nekünk, ezért Beckham szerződtetése sem szerepel a terveink között.” Hoeness szerint a téli szünetben a keret jelenlegi tagjainak megtartása az elsődleges cél.

“Három pont a hátrányunk a listavezetővel szemben a Bundesligában, versenyben vagyunk a Bajnokok Ligájában és a Német Kupában. Két sorozatot akarunk megnyerni, szeretnénk, ha közte lenne a Bajnokok Ligája is, bár tudjuk, erre van a legkevesebb esélyünk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik