Élet-Stílus

Button még nem tesztelhet

Jenson Button, Honda brit pilótája bordasérülése miatt ezen a héten sem tesztel - jelentette be hétfőn a csapat szóvívője.

Button gokartozás során sérült meg, két bordája is elrepedt, és bár állapota napról-napra javul, a Honda orvosai a hétfői vizsgálat után azt tanácsolták, a brit pilóta az idén már ne üljön a volán mögé, a teljes gyógyuláshoz ugyanis további pihenésre van szüksége. Korábban úgy volt, hogy Buttonnak csak az első két tesztprogramot kell kihagynia, a távollétében csapattárs Rubens Barrichello és a tesztpilóta Christian Klien mellett James Rossiter próbálja ki az új fejlesztéseket, illetve a Bridgestone abroncsait, amelyekkel a jövő évben versenyeznek a csapatok.

“Az elmúlt hetekben folyamatosan figyeltük Jenson állapotát, és boldogan mondhatom, hogy a pilóta egyre jobban van. A teljes gyógyulás érdekében azonban ezen a héten sem ül autóba. Ennek ellenére velünk lesz Jerezben, hogy részt vehessen a megbeszéléseken, és első kézből értesüljön az újdonságokról” – nyilatkozta a Honda szóvivője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik